معرفی مشاغل و کسب و کارها
معرفی مشاغل و کسب و کارها
طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت

طرز تهیه خورشت بادمجان بدون گوشت بسیار ساده است و این غذا سریع آماده می شود.

مرحله1

بادمجان‌ها را به‌خوبی بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس در آب و نمک قرار دهید و حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا آب اضافی و تلخی آن‌ها خارج شود.

پس از این مدت، بادمجان‌ها را شسته و با دستمال خشک کنید.

یک ماهیتابه بزرگ آماده کنید و متناسب با تعداد بادمجان‌ها، داخل آن روغن بریزید.

ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار داده و بادمجان‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

مرحله2

همزمان با سرخ شدن بادمجان‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و برش بزنید. توجه داشته باشید که ضخامت برش‌ها زیاد نازک نباشد، زیرا ممکن است هنگام سرخ شدن از پوست جدا شده و ظاهر نامناسبی پیدا کنند.

پس از سرخ شدن بادمجان‌ها، برش‌های گوجه‌فرنگی را در ماهیتابه بچینید و چند دقیقه سرخ کنید تا کمی نرم شوند.

مرحله3

پیاز را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد کنید. سیر را نیز پوست بگیرید و رنده کنید.

یک ماهیتابه روی حرارت متوسط قرار دهید، مقداری روغن داخل آن بریزید و پیازهای خلالی شده را اضافه کنید. پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند سپس نمک کم و زردچوبه به مقدار کافی اضافه کنید.

سپس سیر رنده شده را افزوده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. در ادامه، دو قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را همراه با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و حدود دو دقیقه تفت دهید تا رنگ و طعم مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله4

حالا بادمجان‌های سرخ‌شده را روی ترکیب پیاز و سیر سرخ‌شده قرار دهید و سپس برش‌های سرخ‌شده‌ی گوجه‌فرنگی را روی بادمجان‌ها بچینید.

مرحله5

کمی آبلیمو یا آب غوره اضافه کنید.

ابتدا حرارت را زیاد کرده تا خورش قل بخورد سپس حرارت را کم نموده و اجازه دهید به مدت ده دقیقه بپزد و جا بیافتد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *